MITRA- essential oils blend 10ml

MITRA- essential oils blend 10ml

800.00rsd
Tax 800.00rsd
Product Code: blM
Availability: In Stock

OverView

Naziv: MITRA blend, mešavina 100% prirodnih i koncentrovanih etarskih uljaSastav blenda: etarsko ulje levande, rimske kamilice i timijanaPoreklo: SrbijaProces dobijanja etarskog ...

Product Description

Naziv: MITRA blend, mešavina 100% prirodnih i koncentrovanih etarskih ulja

Sastav blenda: etarsko ulje levande, rimske kamilice i timijana

Poreklo: Srbija

Proces dobijanja etarskog ulja: destilacija vodenom parom.

Osobine ulja: zlatno žuta tečnost, lakša od vode. Oštar miris timijana je ublažen milujućim mirisom lavande i blagim mirisom rimske kamilice.

 Upotreba: timijan u ovoj kombinaciji deluje kao antiseptik, kamilica protivupalno, a lavanda umiruje organizam. Ova kombinacija je idealna za ublažavanje tegoba kod respiratornih infekcija, kašlja, bolova u grlu, visoke temperature. Odlično se pokazala kod nesanice, uznemirenosti.

Način primene:  lokalno i inhalacijom, 

Lokalna primena - dodaje  se u  masažna ulja zbog opuštanja mišića i koštano-zglobnog sistema. Može se koristiti utrljavanjem za ublažavanje simptoma prehlade, dosadnih glavobolja i uznemirenosti, utrljavanje na slepoočnice, zglobove i stopala. Za lokalnu primenu obavezno razblažiti u nekom neutralnom hladno ceđenom ulju (bademovo, maslinovo, jojobino…) , 9 kapi blenda u 30ml baznog ulja.

Upotreba u difuzerima:  nakapaju se  2-4 kapi u aroma difuzer , aroma lampicu, posudu sa vrućom vodom .  Inhalacijom u difuzerima postiže se najbolji sistemski efekat ovog blenda  na ceo organizam kod prehlade, virusnih i bakteriskih infekcija, nesanice, uznemirenosti, za dezinfekciju prostora, jačanje imuniteta.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha

Transport fee

  • We always try to bring a good buying experience for our customers.
  • Delivery within 3 working days.