BUSINESS TO BUSINESS

Želite prepoznatljivu robnu marku, želite sopstveni brend?

100% prirode, HAND MADE , PREMIUM KVALITET

B2B

PRIVATE LABEL

Naš tim vam pruža mogućnost PRIVATE LABEL proizvoda, privatne robne marke.

Prateći svetske trendove i zahteve po pitanju kontrole kvaliteta, vođenja dokumetnatije prema zakonskim okvirima EU, nudimo vam kreiranje Vaše robne marke.

1. Izrada proizvoda po sistemu - Ključ u ruke

Ključ u ruke

Kreiramo za vas prirodne kozmetičke preparate, koristeći najkvalitetnije biljne sirovine. Eterična i ostala biljna ulja su proizvedeni u našem pogonu od biljnog materjala premium kvaliteta sa naših plantaža i plantaža naših kooperanat. Sve sirovine uključujući i ambalažu koju koristimo su sa odgovarajućim sertifikatima i dokazima o ispravnost.

Kreiramo za vas kozmetiku sa posebnom namenom. Prilikom formiranja formulacije predhodi istraživački rad našeg tima u željenoj oblasti u potrazi za najefikasnijim biljnim preparatom. Naš tim čine stručnjaci iz oblasti fitoterapije, farmacije, tehnologije bilja. Druga faza je odabir najkvalitetnijih biljnih sirovina, u slučaju da nisu iz naše proizvodnje. Treća faza je tehnološki osmišljavanje najbolje formulacije da bi aktivni biljni principi pružili željeni efekat. Četvrta faza u razvoju jednog proizvoda su finalna podešavanja, u dogovoru sa vama određujemo teksturu, boju, miris. Možemo da vam pomognemo u odabiru ambalaže, dizajnu ambalaže, štampi, izradi deklaracija, uputstva za pacijente, organizovanju ispitivanja proizvoda.

Pouzdan partner

Imate formulaciju i potreban vam je pouzdan partner za realizaciju vaše ideje- tu smo za vas.

Naš pogon je opremljen za izradu i pakovanje gelova, krema, oralnih rastvora, izradu uljanih i vodeno etanolnih biljnih ekstrakata prema potrebama kupaca. Pakovanje u primarnu i sekundarnu ambalažu, transport do željenih lokacija.

 

Konsultacije

Konsultantske usluge po svim prethodno navedenim pitanjima posebno.
100% prirode, HAND MADE , PREMIUM KVALITET

Naš moto

Iskrena i otvorena komunikacija sa klijentima je uvek na prvom mestu, verujemo da je to pravi recept za uspeh. Želimo da proizvod koji kreiramo ili izrađujemo za vaš brend bude uspešan  na tržištu a to je jedino moguće ako u rukama imate standardizovan proizvod, premium kvaliteta.

Proizvodnja

Naš pogon je nosioc integrisanog standarda ISO9001-HACCP, naučna baza za Tehnološki fakultet Univerziteta iz Niša.

Osnivač i direktor PROMONTIS-a je dipl farmaceut Jovana Milutinović sa sertifikatima iz oblasti proizvodnje prirodne kozmetike, fitoterapije, majstorskim pismom za proizvodnju eteričnih ulja, predavač po pozivu na Akademiji strukovnik škola u Beogradu, odsek Visoka zdravstvena škola, na predmetu kozmetičke sirovine.