logo
100% prirode, HAND MADE , PREMIUM KVALITET

Naša priča

PROMONTIS je smešten u selu Vilandrica u podnožju tri planine Suve planine, Seličevice i Babičke gore.

Ovo netaknuto podneblje na jugu Srbije na 400m nm, sa najvećim brojem sunčanih dana i ružom vetrova je idealno podneblje za uzgoj lekovitog bilja. Želimo da našim korisnicima pružimo najkvalitetnije biljne proizvode eterična ulja, hidrolate, hladno ceđena ulja i ostale biljne ekstrakte.

Osluškujemo potrebe potrošača

Pošto osluškujemo potrebe naših potrošača od 2020. godine opremamo pogon za proizvodnju prirodne kozmetike i kozmetike sa posebnom namenom. 

Za proizvodnju finalnih proizvoda koristimo sirovine koje sami proizvodimo, od lekovitog bilja sa naših plantaža i plantaža naših kooperanata. U našoj proizvodnji i na plantažama zapošljavamo lokalno stanovništo i širimo misiju uzgoja lekovitog bilja među našim komšijama.

Promontis - Nourished in Serbia

Misija

Naša misija je spoj nauke i prirode, u želji da na najbolji način iskoristimo biljni materijal i moćne aktivne principe biljaka.

100% prirode, HAND MADE , PREMIUM KVALITET

Moto

Naš moto je iskrena i otvorna komunikacija sa klijentima, verujemo da je to pravi recept za uspeh. Želimo da proizvod koji kreiramo ili izrađujemo za vaš brend bude uspešan  na tržištu a to je jedino moguće ako u rukama imate standardizovan proizvod, premium kvaliteta.

25
Prodajnih mesta
2000
Zadovoljnih kupaca
19
Kompanija radi sa nama
20
Godina iskustva u farmaciji
Promontis kompanija - pouzdan partner

Nastojimo da odgovorimo na sva vaša pitanja