Da li ste znali?

5 saveta za zdravu kožu

Zdrava koža lica je nešto čemu svi težimo.  Iako zahteva posvećenost i proverenu negu, zdravo i lepo lice nije nedostižno. Zdrava koža je osnova lepote!

Da li je zaista moguće imati savršen ten, lice bez podočnjaka i akni?

Bez zavaravanja, ovo je izuzetno teško ostvariti. Ali je jako važno da vodimo računa o svom izgledu i da težimo ka tome da naše lice bude ZDRAVO, GLATKO, JEDRO. Uz malo truda i odgovarajuće nege, ovo se svakako može dostići. Da bi koža bila zdrava, glatka i jedra potrebno je poštovati određena pravila. Evo 5 saveta za zdravu kožu:

  1. KORISTI ZAŠTITNI FAKTOR SVAKODNEVNO;
  2. KORISTI KOZMETIKU BEZ SINTETIČKIH KONZERVANSA, BOJA, MIRISA;
  3. BIRAJ PRIRODNE PROIZVODE KAKO ZA LICE TAKO I ZA TELO – prirodna kozmetika ne sadrži sintetičke konzervanse, boje, parfeme već etarska ulja koja su kompatibilnija sa ljudskom kožom.
  4. PRAVILNO NEGUJ SVOJU KOŽU – Da bi pravilno negovali svoju kožu potrebno je da prvo utvrdite koji tip kože imate, i da zatim birate proizvode u skladu sa svojim tipom kože;
  5. VODI RAČUNA O ISHRANI I STILU ŽIVOTA – Zdrava ishrana utiče na to da izgledate i osećate se bolje. Zdrave životne navike su prijatelji naše kože, upamtite to!

Leave a Reply

Your email address will not be published.