Da li ste znali?

Biljna mast kantariona – moć iz prirode

Ako tražite višenamensku mast za celu porodicu, na pravom ste mestu!

Kantarion je biljka poznata po svojim lekovitim svojstvima i koristi se u tradicionalnoj medicini već stotinama godina.  Mast kantariona se koristi za razne kožne probleme kao što su opekotine, rane, iritacije kože, ekcemi i hemoroidi. Takođe se može koristiti kao blagi antiseptik i protivupalno sredstvo.

Koncentrovana biljna mast cveta kantariona ima izrazit protivupalni efekat na kožu celog tela. U sinergiji sa pčelinjim voskom i shea buterom povećan je protivupalni efekat i omogućena dodatna nega suve i oštećene kože. Opojni miris čistog eteričnog ulja lavande daje ovoj masti aromaterapeutski efekat, smiruje i poboljšava raspoloženje. Promontis biljna mast kantariona koristi se za:

  • lečenje rana koje teško zaceljuju,
  • kod hematoma, akni, čireva, ispucale kože, 
  • opekotina, 
  • smiruje upalne procese i otekline od udarca, iščašenja i uganuća; 
  • umiruje spazme mišića
  • ima analgetski efekat kod povreda.

Sa pažljivo odabranim sastojcima prirodnog porekla, naša mast pruža intenzivnu hidrataciju i negu kože, ostavljajući je mekom, glatkom i blistavom. Kantarion, poznat po svojim protivupalnim i regenerativnim svojstvima, pomaže u smirivanju iritacija, ublažavanju oštećenja kože i podsticanju prirodnog procesa obnavljanja kože.

Ovaj proizvod je posebno formulisan kako bi se prilagodio svim tipovima kože, uključujući i osetljivu kožu. Nežna tekstura brzo se upija, pružajući trenutno olakšanje i dugotrajnu zaštitu od spoljnih uticaja. Bez parabena i veštačkih boja, Promonti mast kantariona je sigurna i efikasna opcija za svakodnevnu negu kože.

Leave a Reply

Your email address will not be published.