Da li ste znali?

Biljne kapi divljeg origana (Origanum Vulgare)

Kvalitetna i raznovrsna ishrana, redovna fizička aktivnost, dobar način života i redovni preventivni pregledi su na prvom mestu u poboljšanju zdravlja, a zatim i dodaci ishrani.

Njihova svrha je da dopune uobičajenu ishranu, nikako da je zamene, oni su koncentrovani izvori hranljivih materija ili drugih supstanci sa nutritivnim ili fiziološkim dejstvom. Uopšteno govoreći, dijetetski suplementi se moraju uzimati u konsultaciji sa lekarom i farmaceutom kako bi se maksimizirale njihove prednosti i neželjeni efekti sveli na minimum. Promontis misli na zdravlje svojih korisnika, pa su u cilju poboljšanja funkcije imunog sistema nastale i biljne kapi divljeg origana.

Namena: DIVLJI ORIGANO, biljne kapi predstavljaju dodatak ishrani na bazi tečnog ekstrakta nadzemnog dela biljke divlji origano (Origanum Vulgare), brane u fazi cvetanja. Preparat doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, respiratornog trakta i normalnoj funkciji organa za varenje.

Način primene24 kapi (1,2 ml) proizvoda sipati u pola čaše vode ili na kocku šećera ili u kašičicu i popiti. Koristiti 1-3 puta dnevno. Pre upotrebe promućkati. Stajanjem se može javiti blago zamućenje ili talog što ne utiče na kvalitet proizvoda.

NapomenaDodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života.

Čuvati van domašaja dece.

UpozorenjePreporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Ne preporučuje se primena proizvoda osobama preosetljivim na sastojke, kao ni trudnicama, dojiljama i osobama mlađim od 18 godina zbog sadržaja alkohola. S obzirom na mogućnost snižavanja šećera u krvi, osobe koje primenjuju lekove za terapiju dijabetesa ne bi trebalo da uzimaju origano bez konsultacije sa lekarom. Kod osoba koje imaju sklonost ka hemoragiji i drugim poremećajima krvarenja, origano može izazvati krvarenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.