Da li ste znali?

Biljne kapi matičnjaka Melissae folium

Kvalitetna i raznovrsna ishrana, redovna fizička aktivnost, dobar način života i redovni preventivni pregledi su na prvom mestu u poboljšanju zdravlja, a zatim i dodaci ishrani.

Njihova svrha je da dopune uobičajenu ishranu, nikako da je zamene, oni su koncentrovani izvori hranljivih materija ili drugih supstanci sa nutritivnim ili fiziološkim dejstvom. Uopšteno govoreći, dijetetski suplementi se moraju uzimati u konsultaciji sa lekarom i farmaceutom kako bi se maksimizirale njihove prednosti i neželjeni efekti sveli na minimum.

 

Biljne kapi matičnjak

Promontis misli na zdravlje svojih korisnika, pa su tako i nastale biljne kapi matičnjaka.

Namena: Matičnjak biljne kapi predstavljaju dodatak ishrani na bazi tečnog ekstrakta lista matičnjaka koji može da doprinosi: normalnoj kognitivnoj funkciji i održavanju normalnih fizičkih funkcija i mentalnoj sposobnosti, normalnoj funkciji organa za varenje i skraćenju vremena potrebnog da zaspite.

Način primene: 24 kapi (1,2ml) proizvoda sipati u pola čaše vode, na kocku šećera ili u kašičicu i popiti. Koristitit 1-3 puta u toku dana. Pre upotrebe promućkati. Stajanjem se može javiti blago zamućenje ili talog što ne utiče na ispravnost i kvalitet proizvoda.

Napomena: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja male dece.

Upozorenje: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Ne preporučuje se primena proizvoda osobama preosetljivim na sastojke, kao ni trudnicama, dojiljama, deci mlađoj od 18 godina zbog sadržaja alkohola. Može da utiče na upravljanje automobilom i mašinama.

Način čuvanja: Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi, van domašaja dece.

Neto količina: 30ml (25 doza po 1,2ml)

Proizvođač i nosilac upisa: PROMONTIS, Dobrivoja Kitanovića 1a, Vilandrica, Gadžin Han, RS

Serija i rok upotrebe: Označen na kutiji.

Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstava zdravlja RS: 22341/2023 od 23.02.2023.

Leave a Reply

Your email address will not be published.