Da li ste znali?

Nega kože tokom leta – preporuka proizvoda

Nega kože tokom leta zahteva intenzivnije hidriranje kože, posebno nakon letovanja. Kako bi koži pružili odgovarajuću negu, potrebno je koristiti sledeće proizvode:

*HIDROLATI* Koriste se za dodatnu hidrataciju i negu kože. Pogodni su za sve tipove kože. Pojedini hidrolati zbog antibakterijskog svojstva se mogu koristiti ekcema, opekotina od sunca, psorijaze i seboreje. Mogu se koristiti za čišćenje i negu kože tela i lica, kao vodena faza u izradi gelova, krema i maski za lice. Nakon nanošenja na kožu smanjuju osećaj svraba kod ujeda insekata i neprijatnog crvenila nakon depilacije ili brijanja. Hidrolati su bezbedni za primenu kod dece i starijih osoba.

*HERBALSOFT* Gel-krema namenjena za negu celog tela, visoko hidratantna, lako upijajuća. Kombinacija biljnih ekstrakata aloje i hamamelisa, hidrolata i biljnih ulja savršeno hidrira i umiruje kožu posle sunčanja, depilacije, ujeda insekata.

*FOOT PROTECTION* Smeša odabranih prirodnih aktivnih supstanci dobijenih od samoniklih i ekološki gajenih biljaka. Proizvod je namenjen za negu stopala, ublažava svrab, crvenilo, peckanje i rešava problem gljivičnih infekcija stopala. Preparat je namenjen za negu stopala i nokatne ploče sa snažnim antimikrobnim efektom (protiv gljivica i bakterija). Pogodan za omekšavanje svih vrsta kožnih zadebljanja na stopalima i prstima.

*BODY SCRUB* Piling za celo telo 2 u 1. Čestice za piling su od  braon šećera koji omogućava uklanjanje  površinskih slojeva kože, dok kombinacija biljnih ulja badema, jojobe i shea butera neguje kožu posle pilinga i daje joj sjaj i mekoću. Etarsko ulje mente umiruje kožu i poboljšava cirkulaciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.