Da li ste znali?

Škola aromaterapije – osnovni modul

  • UDRUŽENJE AROMATERAPEUTA SRBIJE organizuje ŠKOLU AROMATERAPIJE – osnovni nivo;
  • Info veče u prostorijama By the River centra, Kej Mike Paligorića 8, Niš 22.09.2023. sa početkom u 18 h;
  • Broj učesnika je ograničen, obavezna prijava na našoj Facebook ili Instagram stranici.

Ako ste zaljubljenik u etarska ulja i želite da naučite kako praktično da ih primenite; obožavate parfeme i želite sami da kreirate svoj parfem; zaljubljenik u prirodu i zdrav način života; želite da naučite nove veštine korisne za vas i vašu porodicu, prijatelje; zdravstveni profesionalac, fizioterapeut, kozmetičar koji želi da napravi razliku, ako želite da pokrenete sopstveni brend prirodne kozmetike –  OVO JE PRAVI KURS ZA VAS. 

ŠTA DOBIJATE NA KURSU?

Osnovna znanja od stručnjaka iz oblasti AROMATERAPIJE : farmaceuta sa dugogodišnjim iskustvom o pravilnoj i bezbednoj primeni etarskih ulja, hidrolata, stručnjaka za izradu prirodnih parfema, farmaceuta sa dugogodišnjim iskustvom u izradi prirodne kozmetike. Imaćete priliku da sami napravite svoju kremu, losion, masažno ulje… Posle završenog kursa bićete spremni za samostalan rad i sigurni u bezbednu primenu etarskih ulja za unapređenje mentalnog i fizičkog zdravlja.

Svi polaznici škole dobijaju:

SERTIFIKAT o uspešno završenoj edukaciji od Udruženja Aromaterapeuta Srbije;

SKRIPTU sa predavanja;

ZBIRKU recepata;

KONSULTACIJE u toku održavanja kursa;

DODATNE RECEPTE prema potrebi polaznika.

PROGRAM KURSA

Starter, info veče (besplatno) / Šta su etarska ulja i kako nastaju? Kako etarska ulja utiču na unapređenje našeg zdravlja?  Upoznavanje sa programom kursa, radionica /

MODUL 1,2 – TEORIJSKA NASTAVA – Konkretni primeri bezbedne primene i saveti za izbor odgovarajućeg etarskog ulja za određenu namenu uz interaktivno učenje i diskusiju;

PREDAVAČ prof dr Dragana Pavlović, specijalista kontrole i primene lekovitih biljaka, sertifikovani klinički aromaterapeut.

MODUL 3 – PRAKTIČAN RAD – AROMAKOZMETIKA – Materijal i oprema koja se koristi u izradi prirodne kozmetike. Izrada masažnih ulja, uljanih seruma, body batera, pilinga, mešavine etarskih ulja za spoljašnju primenu.

MODUL 4 – PRAKTIČAN RAD – AROMAKOZMETIKA – Primena hidrolata, izrada dvofaznih kozmetičkih proizvoda – emulzija. Izrada prirodnih krema, gelova, tonika, mleka za tela, gelova za tuširanje.

MODUL 5 – OSNOVI IZRADE PRIRODNIH PARFEMA

MODUL 6 – TERENSKI RAD – poseta destileriji etarskih ulja i plantaža PROMONTIS, osnovni principi i vrste  destilacija etarskih ulja

Kurs se sastoji od 6h teorijske nastave, 13h praktične nastave i  teren – poseta Promontis destileriji.

Leave a Reply

Your email address will not be published.