Da li ste znali?

Škola aromaterapije – upis u februarsku grupu

Dragi prijatelji,

Promontis organizuje školu aromaterapije koja počinje od februara i prijave su uveliko u toku. Želimo da podelimo sa vama čarobni svet aromaterapije, umetnosti korišćenja prirodnih mirisa u cilju poboljšanja fizičkog i emocionalnog blagostanja. Moramo naglasiti da aromaterapija nije samo estetski užitak, već i put ka harmoniji tela, uma i duha.

Škola aromaterapije obuhvata sledeće module:

  1. AROMATERAPIJA
  2. PRIRODNA KOZMETIKA
  3. PARFIMERISTIKA
  4. TEORIJSKA NASTAVA
  5. PRAKTIČNA NASTAVA
  6. PLUS PODRŠKA ZA NOVI POČETAK.

Donesite nove odluke u novoj godini i steknite nova znanja! Pokrenite se, napravite promenu u svom životu, naučite nove veštine.

Aromaterapija koristi eterična ulja, koja su koncentrovane tečnosti dobijene iz biljaka, kako bi stimulisala naša čula i pozitivno uticala na naše zdravlje. Eterična ulja, bogata prirodnim jedinjenjima, mogu pružiti širok spektar blagodeti, od relaksacije do poboljšanja koncentracije.

Jedna od najvažnijih karakteristika aromaterapije je njen pozitivan uticaj na emocionalno stanje. Lavanda, na primer, ima umirujući efekat i pomaže u smanjenju stresa i anksioznosti. Citrusna ulja, poput limuna i grejpfruta, mogu podići raspoloženje i osvežiti um. Za ljubitelje toplih nota, sandalovina i timijan nude duboku relaksaciju i meditativno iskustvo.

Osim emocionalnih benefita, aromaterapija može pomoći i u očuvanju fizičkog zdravlja. Eterično ulje eukaliptusa, na primer, poznato je po svojim antibakterijskim svojstvima i može olakšati disanje. Čajevac je odličan za negu kože zbog svojih antiseptičnih karakteristika.

Aromaterapija je veština koja zahteva pažnju prema detaljima. Pravilno razumevanje mirisnih nota i njihovih uticaja omogućava nam da prilagodimo iskustvo prema sopstvenim potrebama. Kroz difuzore, masaže ili jednostavno dodavanjem nekoliko kapi ulja u toplu kupku, možemo uživati u blagodetima aromaterapije.

Zamislite svoju sobu ispunjenu mirisom sveže pokošene trave nakon kiše ili opuštajućim notama lavande pre spavanja. Aromaterapija nam pruža priliku da stvaramo lični mirisni svet koji će podržati naš svakodnevni život.

Uđite u ovaj očaravajući svet aromaterapije i dozvolite prirodnim mirisima da vas vode ka balansiranijem životu. Vaše telo, um i duh zaslužuju to iskustvo.

S ljubavlju, Promontis

*Za sve detalje pišite nam na Instagram stranici promontis.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published.