Da li ste znali?

ŠKOLA AROMATERAPIJE

  • UDRUŽENJE AROMATERAPEUTA SRBIJE organizuje ŠKOLU AROMATERAPIJE – osnovni nivo;
  • Info veče u prostorijama By the River centra, Kej Mike Paligorića 8, Niš 25.2.2023. sa početkom u 18 h;
  • Broj učesnika je ograničen, obavezna prijava na broj telefona: 0691535348.

Ako ste zaljubljenik u etarska ulja i želite da naučite kako praktično da ih primenite; obožavate parfeme i želite sami da kreirate svoj parfem; zaljubljenik u prirodu i zdrav način života; želite da naučite nove veštine korisne za vas i vašu porodicu, prijatelje; zdravstveni profesionalac, profesionalni maser, terapeut, kozmetičar koji želi da napravi razliku –  OVO JE PRAVI KURS ZA VAS.

ŠTA DOBIJATE NA KURSU?

Osnovna znanja od stručnjaka iz oblasti AROMATERAPIJE : farmaceuta sa dugogodišnjim iskustvom o pravilnoj i bezbednoj primeni etarskih ulja, hidrolata, stručnjaka za izradu prirodnih parfema, farmaceuta sa dugogodišnjim iskustvom u izradi prirodne kozmetike. Imaćete priliku da sami napravite svoju kremu, losion, masažno ulje… Posle završenog kursa bićete spremni za samostalan rad i sigurni u bezbednu primenu etarskih ulja za unapređenje mentalnog i fizičkog zdravlja.

PROGRAM KURSA

Starter, info veče (besplatno) / Šta su etarska ulja i kako nastaju? Kako etarska ulja utiču na unapređenje našeg zdravlja?  Upoznavanje sa programom kursa, radionica /

MODUL 1,2 – TEORIJSKA NASTAVA – Konkretni primeri bezbedne primene i saveti za izbor odgovarajućeg etarskog ulja za određenu namenu uz interaktivno učenje i diskusiju;

PREDAVAČ prof dr Dragana Pavlović, specijalista kontrole I primene lekovitih biljaka, sertifikovani klinički aromaterapeut.

MODUL 3 – PRAKTIČAN RAD – AROMAKOZMETIKA Materijal I oprema koja se koristi u izradi prirodne kozmetike. Izrada masažnih ulja, uljanih seruma, body batera, pilinga, mešavine etarskih ulja za spoljašnju primenu.

MODUL 4 – PRAKTIČAN RAD – AROMAKOZMETIKA – Primena hidrolata, izrada dvofaznih kozmetičkih proizvoda – emulzija. Izrada prirodnih krema, gelova, tonika, mleka za tela, gelova za tuširanje.

MODUL 5 – OSNOVI IZRADE PRIRODNIH PARFEMA

MODUL 6 – TERENSKI RAD – poseta destileriji etarskih ulja i plantaža PROMONTIS, osnovni principi i vrste  destilacija etarskih ulja

Polaznici škole dobijaju sertifikat o uspešno završenoj edukaciji od Udruženja Aromaterapeuta Srbije, skriptu sa  predavanja, zbirku recepata. Svi preparati koje polaznici budu samostalno izrađivali tokom kursa dobijaju kao poklon.

Kurs se sastoji od 5h teorijske nastave, 12h praktične nastave i  teren u junu mesecu u periodu destilacije etarskih ulja.

 

One thought on “ŠKOLA AROMATERAPIJE

  1. Nada says:

    Zdravo,
    Zainteresovana sam za ovaj kurs. Zivim u Novom Sadu tako da nebih bila u mogucnosti da pohadjam kurs. Interesuje me da li bih mogla da narucim teorijski deo iz oblasti aromaterapije namenjene za licne I porodicne potrebe. Sertifikat mi nije potreban. Koja je cena u tom slucaju?
    Unapred hvala,
    Nada

Leave a Reply

Your email address will not be published.