Da li ste znali?

Zaštitite decu od komaraca uz Promontis gel

Dragi roditelji,

Letnje avanture, igre u prirodi i večernje šetnje na otvorenom su omiljene aktivnosti naših mališana. Međutim, sa dolaskom toplih dana, dolaze i neizbežni komarci. Njihovi ubodi mogu biti neprijatni, izazivati svrab, a u nekim slučajevima čak i alergijske reakcije. Zato je važno naći efikasno rešenje koje će zaštititi vašu decu od ovih dosadnih insekata.

Predstavljamo vam naš gel za zaštitu od komaraca, posebno formulisan za osetljivu dečiju kožu.

Zašto odabrati naš gel za zaštitu od komaraca?

  1. Prirodni sastojci: Naš gel sadrži prirodne sastojke kao što su hidrolat lavande, hidrolat matičnjaka, hidrolat timijana, biljni glicerin, alantoin, eterično ulje eukaliptusa, eterično ulje lavande, eterično ulje matičnjaka koji su poznati po svojim repelentnim svojstvima. Bez sintetičkih hemikalija, naš gel je siguran za svakodnevnu upotrebu.
  2. Blag prema koži: Formula je prilagođena osetljivoj dečijoj koži. Ne izaziva iritacije i može se koristiti čak i kod dece sa osetljivom kožom.
  3. Dugotrajna zaštita: Naš gel pruža dugotrajnu zaštitu od komaraca, čak i tokom intenzivne igre i znojenja. Nema potrebe za stalnim nanošenjem – samo jednom nanesite i vaša deca su zaštićena satima.
  4. Lagan i nemastan: Gel se brzo upija u kožu, ne ostavljajući mastan trag. Deca će se osećati prijatno i slobodno dok se igraju.
  5. Praktično pakovanje: Naše praktično pakovanje omogućava lako nošenje u torbi, pa ga možete uvek imati pri ruci – bilo da ste u parku, na plaži ili u šumi.

Kako koristiti gel za zaštitu od komaraca?

  1. Nanesite tanak sloj gela na izložene delove kože vaše dece.
  2. Izbegavajte područje oko očiju i usta.
  3. Po potrebi ponovite nanošenje, posebno nakon plivanja ili obilnog znojenja.

Recenzije zadovoljnih roditelja

“Od kada koristimo ovaj gel, naši izleti u prirodu su mnogo prijatniji. Bez iritacija i bez uboda komaraca!” – Marija, mama troje dece.

“Moje dete ima vrlo osetljivu kožu, ali ovaj gel nije izazvao nikakve probleme. Plus, stvarno deluje!” – Igor, tata jednog mališana.

Zaključak

Ne dozvolite da vam komarci pokvare letnje dane i noći. Pružite svojoj deci efikasnu i sigurnu zaštitu sa našim gelom za zaštitu od komaraca. Posetite našu prodavnicu ili naručite online i uživajte u bezbrižnim trenucima na otvorenom!

Vaš Promontis


Napomena: Pre upotrebe, uvek pročitajte uputstvo i ako je formula prilagođena osetljivoj koži neophodno je da testirate gel na malom delu kože kako biste proverili da nema alergijskih reakcija.

Leave a Reply

Your email address will not be published.